+36303747338 | info@freelight.hu | Szexshop | 30.000 Ft felett ingyenes kiszállítás! | Diszkrét Csomagolás! | Kapcsolat | Blog

+36303747338 | info@freelight.hu | Szexshop | 30.000 Ft felett ingyenes kiszállítás! | Diszkrét Csomagolás! | Kapcsolat | Blog

Női

Szexuális segédeszközök hölgyeknek.

Az erotikus játékszerek és kiegészítők izgalmas lehetőségek hölgyek számára. A változatos formájú, méretű vibrátorok, fenék dugók lenyűgöző kínálata a libidoo.hu webáruházban. Szexshopunkból rendelhetők intim zuhanyok, melyek szerepjátékokhoz is használhatók.

Szexi fehérneműink, ruháink viselésekor az urak figyelme garantáltan nem tud elkalandozni.

Tabukat döntögető világunkban,egyre inkább napi beszédünk részévé válik a szexuális segédeszközök használata.

Ezek közül a hölgyek első számú kedvence, a vibrátor (korábbi írásunk ITT olvasható) melyek néha pajkos ajándék formájában kerülnek a birtokukba, egy barát, barátnő vagy házastárs meglepetéseként.
A vibrátorok kialakításuk alapján lehetnek klasszikus, realisztikus vagy nonfiguratív vibrátorok.

Hozzájuk hasonló játékos eszközök a fenékdugók, melyek számtalan formában, színben és méretben szerepelnek weboldalunkon. Önálló vagy közös erotikus játékok közben izgalmas pillanatokat élhetünk át a gésagolyók, golyósorok használatakor, melyek egészségünk megőrzésében is fontos szerepet játszanak évszázadok óta. Intim zuhanyaink egy-egy darabja nem csak higiéniás célokat hivatott szolgálni, hanem szerepjátékok használatakor is jó szolgálatot tehet. A szexi női fehér neműk és bodyk izgató formákban, színkombinációkban mindenki megtalálja a számára tetszetős összeállítást.

Hogyan is feledkezhetnénk meg a sejtelmesen áttetsző erotikusan testhez símúló ruhadarabokról, melyek mágnesként vonzzák a férfi tekinteteket. Számos izgalmas darabot találunk belőle a libidoo.hu kínálatában vissza fogottabb vagy kihívóbb sokat sejtető vagy látni engedő kivitelben.

A Babydol az 1950-es évekbeli elterjedése óta népszerű, mind a hölgyek és az urak körében. Számtalan filmalkotás már-már erotikus jeleneteinek elmaradhatatlan darabja. A harisnyák és harisnyatartók egy különleges szegmens az erotikus ruhadarabok világában, melyek megfelelő ruhadarabokkal kombinálva, nyilvános viseletre is alkalmasak, bár a figyelem felkeltése használatuk alkalmával garantált. Angolt tudósok megállapították, hogy valamennyi férfi fantáziájában előkelő helyet foglalnak el bizonyos szakmát, hivatást végző hölgyek.

A vállalkozó szellemmű hölgyek, a maguk vagy partnerük nagy megelégedésre, szexi kosztümöket, jelmezeket ölthetnek magukra. Számtalan vérnyomást növelő ápolónő, jelmez rendelhető választékunkból, melynek látványa esetén az urak azonnali ápolásra szorulnak. Jobban létük esetén környezetüket ragyogó tisztává varázsolhatja egy csábos bejárónő, aki nem biztos, hogy időben végez feladataival a háziúr sorozatos érdeklődése melett. Fárasztó üzleti útjaink alkalmával igazán üdítő pillanatokat élhetünk át kívánatos Stewardess (ek) társaságában, melyhez a megfelelő jelmez szintén rendelkezésünkre áll az ITT látható linkre kattintva.

Emlékezzünk csak vissza egykori iskolánk legnépszerűbb diáklányaira, bár öltözetük nem volt az ITT fellelhető ruhadarabokhoz hasonlítható, de ma is szívesen elképzelnénk Őket bennük. Vezetői engedélyünk megszerzése óta számos igazoltatásban, közúti ellenőrzésben volt már részünk, de valójában még senki sem találkozott hazánk útjaink a rendszeresített uniformistól eltérő öltözetet viselő rendőrnővel. Íme, itt az alkalom, hogy megrendeljük eme jelmezt és kellemes órákat töltsünk el a jelmez szexi viselőjének utasításait követve és testi motozásait újra és újra kérve, hátha rejtett eszközeink közül egy vagy több alkalommal ismét előkerül valami meglepetés.

Olcsóbbat.hu